op

Director de Biblioteca en Barcelona

Diputación Provincial de Barcelona / Barcelona / 01/07/13


La Diputació de Barcelona, mitjançant decret de la presidència delegada de l’Àrea d’Hisenda, Recursos Interns i Noves Tecnologies de data 7 de juny de 2013, convoca procés selectiu per proveir, mitjançant nomenament interí, els següents llocs:

  • S-06/13 - DIRECTOR DEL BIBLIOBÚS "LA MOLA" DE TERRASSA.
  • S-07/13 - DIRECTOR DE LA BIBLIOTECA DE PUIG-REIG.
  • S-10/13 - DIRECTOR DE BIBLIOTECA DE NAVARCLES.
  • S-11/13 - DIRECTOR DE BIBLIOTECA DE SANTA COLOMA DE GRAMENET – SINGUERLIN.

De conformitat amb el que s’estableix a l’article 56 i següents de la Llei 7/2007, de 12 d’abril, de l’Estatut bàsic de l’empleat públic i el que preveuen els articles 94, 95, 96 i 97 del Decret 214/1990, de 30 de juliol, de la Generalitat de Catalunya, pel qual s'aprovà el Reglament del personal al servei de les entitats locals, en relació a la selecció del personal interí.

Les bases de la convocatòria són les que figuren com annex a aquest anunci i es troben exposades en el tauler d’anuncis de la Direcció dels Serveis de Recursos Humans de la Diputació de Barcelona, c/ Minerva, 4 - Barcelona, podent-se consultar a la següent adreça d’internet: http://www.diba.cat . Les sol·licituds per prendre part en aquest procés selectiu s’han de recollir i presentar a les oficines del registre de la Diputació de Barcelona (c/ d’Urgell, 187 – Edifici del Rellotge; Recinte de l’Escola Industrial – Barcelona; pg. de la Vall d’Hebron, 171 – Llars Mundet – Edifici Serradell Trabal – Barcelona; c/ Londres, 55 – Barcelona, o bé al Registre General de la Diputació, Rbla. de Catalunya, 126, planta baixa – Barcelona).

El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà als deu dies naturals comptadors a partir de l’endemà de la publicació del corresponent anunci al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.



Sobre Diputación Provincial de Barcelona

Otras ofertas de trabajo en Diputación Provincial de Barcelona